Dags för lite nytt

Jag håller på att utvärdera och göra om hemma. Älskar inredning nästan lika mycket som jag älskar mode och nu är det dags för lite stora uppdateringar. Det är matsalsdelen hemma som jag vill göra om eftersom den biten har blivit lite lidande till förmån för andra rum och delar hemma som jag har prioriterat innan. 

Ny matgrupp

Det finns så väldigt mycket snygga möbler nu för tiden, marknaden har verkligen exploderat de senaste åren! Matstorlar, matbord och matgrupper i allmänhet är verkligen ingen bristvara  - så hur kan det vara så svårt att hitta rätt?

Jag gillar flera olika inredningsstilar och det gör ju inte valet lättare, om man säger så. Ena dagen vill jag ha något rustikt och klassiskt och andra vill jag ha något med marmor och silverdetaljer. Ibland lutar jag åt det romantiklantliga hållet, gaaah!

Så många snygga matstolar på Wegot

I alla mina efterforskningar har jag trillat över lite olika möbelbutiker och jag måste säga att den som tveklöst har det bredaste och mest intressanta sortimentet till bäst priser är onlinemöbelbutiken Wegot. Jag vet inte hur många snygga matstolar Wegot har, det är överväldigande att behöva välja! Därför lutar det åt att det kommer ta ett tag innan jag fattar mitt beslut, jag behöver hjälp!

Jag kontaktade Wegot vid något tillfälle och de var verkligen superhjälpsamma! Det är så kul när man hittar nya favoritbutiker. Den matgruppsom så småningom ska flytta in hos mig kommer högst troligen att komma från Wegot. Har du inte kollat in wegot.se än så rekommenderar jag dig verkligen att göra det. De har möbler för alla!

24 Jun 2016