Kanske dags att bleka tänderna?

Ju äldre man blir, desto mer fläckar och missfärgningar blir det ju på tänderna. Det är ju på grund av ålder så väl som det man äter. Ofta är det saker som te, kaffe, vin, cigaretter och annat som påverkar tändernas utseende. Som tur är så kan man ju göra något åt saken. Det genom att bleka tänderna. På bästa-tandblekningen.se finns det flera såna medel man kan köpa för att bleka tänderna hemma. Det är ju bra att jämföra olika alternativ så att man hittar den som passar bäst. Sedan kan man så klart gå till tandläkaren för att bleka tänderna. 

Bra besöka tandläkaren oavsett

Oavsett om man ska bleka på egen hand eller låta tandläkaren göra det, så är det bra att först göra en undersökning hos tandläkaren. Det är inte bra att ha hål eller för mycket tandsten om man ska göra tandblekning. Det blir inte ett bra resultat då. Sedan är det även så att en del har för tunn emalj på tänderna och då ska man inte bleka tänderna. Så det är bra att kolla upp sånt före.

Efter en tandblekning bör man även vara noga med det man äter och dricker. Tandblekning håller ju inte för evigt, men det håller längre om man låter bli att äta och dricka sånt som kan ge fläckar eller missfärgningar. Sen även se till att vara extra noga med tandborstningen och så vidare. Eller ja det bör man ju alltid vara. 

17 Dec 2020