Funderar på att förstora brösten

Jag har ett tag funderat på detta med bröstförstoring. Det efter att en kompis till mig gjorde en bröstoperation och jag fick se resultatet. Jag har väl adrig direkt varit missnöjd med mina bröst på det sättet. Men det hade inte vart fel att få dem lite större och lite fastare. Då sitter kläderna snyggare och sen så känner man ju sig snyggare om inte annat. Min kompis gjorde sin bröstförstoring på ett ställe som heter Bellakliniken. De gör en nyare form av bröstoperation, som inte ger stora ärr, samt att det går mycket snabbare och lättare att göra det så väl som att det läker snabbare.

Slippa push-ups

Jag har ju för det mesta push-up bh på mig, så att det ser ut som att brösten är både större och fastare än vad de är. Men om jag nu bestämmer mig för att göra en bröstförstoring via en bröstoperation, så borde jag ju kunna låta bli dessa typer av bh. Helst skulle jag gärna gå helt utan bh, det är skönast. Och det kanske kan bli möjligt om man gör brösten större.

Kanske ska boka en tid?

Jag funderar på att boka en tid, i alla fall för en första konsultation. Se om de kan göra nåt för mig och vad de säger på kliniken. Sen vill jag ju ställa lite frågor om det nya sättet att göra det på, med titthål. Så att man vet vad man ger sig in på med denna operation. 

 

3 May 2018