Fylliga läppar

Alla har vi våra egna skönhetsideal, ofta såklart baserade på de ideal som råder ut i samhället. Den senaste tiden har min uppmärksamhet riktats åt munnen och läpparna, man skulle kunna säga att jag blivit smått besatt av munnar. Det är alltid munnen jag tittar på när jag konverserar med någon och inget fascinerar mig så som en mun med fylliga läppar och en bred, jämn, vit tandrad. Likaså finns det få saker jag finner så avskyvärda som dålig tandhygien, läppar som är som streck eller extremt illa placerade tänder. En massa synligt tandkött är jag heller inget fan av. Det kanske låter lite hårt, men så upplever jag saken.

Läppförstoring

Nu är det tyvärr så att jag själv inte utrustats med särskilt fylliga läppar. Tandraden är helt okej och jag har fått tänderna blekta, så de är vita och fina. Det är bara läpparna som inte passar mitt ideal. Det går förstås att göra något åt detta genom att genomgå en läppförstoring. Jag har funderat på det väldigt länge och jag börjar göra mig redo för att ta steget.

Måste bli perfekt

My Beauty Clinic AB är en i mängden kliniker som utför en läppförstoring och det är med dem jag har varit i kontakt. Jag känner mig avslappnad där - det verkar som att de har god koll på läget. Det är ju fruktansvärt viktigt att det blir rätt när man gör en sådan här grej! Minsta lilla miss i t ex storleken så får man leva med en ful mun. Vidgjorda läppar ser alltid vidgjorda ut - det är inget man kan låtsas är naturligt, så då måste de åtminstone vara snygga fejkläppar.

21 Apr 2017