Leendet

Ingenting är vackrare på en människa än hennes leende, det är de flesta i grund och botten rörande överens om. Men för att kunna le på det där självsäkra, strålande viset som bländar alla i ens omgivning, så måste man vara nöjd med sitt leende, annars ler man alltid halvhjärtat.

Ortodonti

Ett vackert leende brukar i allmänhet innebära relativt jämna, hysat vita tänder - för att inte säga helt jämna, kritvita tänder. Kanske är det en smaksak, men jag tycker i alla fall att ett vitt, brett, jämnt leende är det vackraste. Om man inte har ett vitt, jämnt leende så kan man faktiskt skaffa ett och man behöver inte längre se ut som Frankensteins monster under processen eftersom man kan välja en osynlig tandställning från Smajla.

Såhär står det om Ortodonti, dvs. tandreglering, på Wikipedia:

Ortodontisk behandling kan utföras av rent estetiska skäl – för att av kosmetiska skäl förbättra patientens allmänna utseende i tandställningen. Men behandlingen ges ofta av mer praktiska skäl (inte minst sociala skäl), för att förse patienten med ett förbättrat funktionellt bett (ocklusion). En viktig ortodontisk behandling är förebyggande åtgärder på barn för att undvika framtida problem.

Alla förtjänar ett vackert leende

Vi har lite en uppfattning om att tandställning främst används av barn och visst är det kanske lite vanligare, men man kan även som vuxen skaffa tandställning för att förbättra sitt bett och leende, oavsett vilken anledning man har.

SMAJLA är ledande på osynlig tandställning i Sverige så bor du i Stockholmstrakten kan du kontakta dem för att veta mer, eller kanske påbärja behandlingen direkt. Så skönt att få bukt på sneda tänder och kunna le med riktig gnista i framtiden - inte sant! Det tycker jag att alla förtjänar!

28 Jun 2016