Silversmycken i staden

Var i stockholm i helgen och såg lite snygga outfits. Det var så man ville gå fram och foto men det gjorde man ju inte direkt. Ni får tänka er istället.

Typ långa kappor och sjal eller halsduk är det som gäller såhär års. Såg en riktigt snygg grön kappa som en tjej hade. Vet knappt vad det var för material men det såg väldigt skönt ut iaf.

Sedan blev det några krogbesök också. Lade märke till flera snygga smycken som folk hade. Ja mest tjejerna förståss. Måste ha varit silver för det var definitivt inte nickel eller någon sådan billig metall, utan det glänste men såg ju att det inte var guld.

Tror jag ska skaffa nåra nya silversmycken snart. Blev inget köp i storstaden men går ju att beställa online.

Skulle vilja ha ett halssmycke med en sten i. Gärna grön eftersom jag gillar grönt. Lite billigare smycken kan man ju köpa själv som man köper kläder men om det gäller lite dyrare så vill man ju gärna bli uppvaktad. *hi hi*

Då får man ju också ett speciellt minne kopplat till det smycket. Fast kanske inte så kul om man får från en pojkvän och det tar slut. Men man kan ju alltid smälta ner det och sälja eller designa ett eget smycke om man blir typ forever alone...

Nej mer om kärleken en annan gång. Det är lite på gång faktiskt så det verkar kunna bli något.

 

9 Nov 2016